Чудите се как щастливите двойки общуват помежду си и се радват

...
Чудите се как щастливите двойки общуват помежду си и се радват
Коментари Харесай

Седем начина за общуване на щастливите двойки

Чудите се по какъв начин щастливите двойки поддържат връзка между тях и се радват на добра връзка? В тази публикация ще дадем не един, а цели седем отговора на този въпрос, с помощта на класацията на: 
1. Бъдете почтени по отношение на желанията си
Добрата и ефикасна връзка е здравословна взаимност и на двете. Но в случай че се чувствате заключени от капацитета на брака си заради неприятна връзка, значимо е да бъдете почтени по отношение на вашите потребности. Жените, които се оплакват, че мъжете им няма да приказват, постоянно в действителност желаят мъжете им да слушат. Не единствено слушане с едно ухо и излизане от другото, само че и слушане със сърце.
2. Създайте сигурност
Всичко може да се споделя, когато средата за шерване е безвредна. Ето за какво работата с терапевт може да сътвори такива пробиви, когато не знаете по какъв начин да накарате брачна половинка си да поддържа връзка. Липсата на връзка постоянно е симптом на боязън. Следователно е неотложно в никакъв случай, в никакъв случай да не употребявате думите на брачна половинка си против тях. Заклехте се да обичате, закриляте и цените. Кога и по какъв начин си помислихте, че ще би трябвало да спазвате тези клетви, в случай че не, когато поддържате връзка? Бъдете безвредното място на брачна половинка си за кацане. Погрижете се добре за сърцето на брачна половинка си и вижте какво излиза, когато го извършите.
3. Прегърнете разликите си
Можем да се майтапим по през целия ден какъв брой са разнообразни мъжете и дамите. Но в случай че не се поучим от разликите и не използван уроците, просто губим скъпа информация. Що се отнася до връзката, мъжете и дамите имат освен разнообразни стилове, само че и разнообразни потребности. Жените жадуват за съпричастност, мъжете - за почитание. И техните стилове на другарство отразяват тези разлики. Седенето лице в лице може да ви сътвори напрежение, заради което да седите един до друг и да се редувате в диалог може да е по-удобно. Важното е, че всеки от вас се стреми да разбере другия. Научете любовния език на брачна половинка / та... и го говорете.
4. Слушайте с желание
Слушането не е игра, която чака. Това е образователна задача. Търсите информация, която ще ви помогне да опознаете и обичате брачна половинка си по-интимно. Няма да наблюдавате или чувате нюансите на информацията, в случай че просто чакате брачният партньор ви да спре да приказва, с цел да можете да кажете това, което желаете да кажете. Слушайте безшумно. Слушайте състрадателно. Слушайте без преценка. Не заменяйте, нападайте или попълвайте безшумните пропуски. Дори успокояващите мнения могат да спрат потока на вашия брачен партньор и тяхното доверие в сигурността на диалога.
5. Задавайте отворени въпроси
" Добре ли си? " евентуално ще ви даде " Да " в отговор. " Как се почувствахте, до момента в който слушах по какъв начин Кларкс приказва за отстъплението си? " отваря вратата за същинска полемика. Чрез задаване на отворени въпроси е по-вероятно да научите какъв брой доста в действителност желае вашият брачен партньор да показа.
6. Времето, времето, времето е всичко
Не повдигайте тежки тематики, когато и двамата сте изтощени. Комуникацията е сполучлива, когато сътрудниците я настроят да успее. Бъдете деликатни един към различен и надлежно изберете времето си.
7. Не очаквайте (или се представяйте за) четец на мисли
„ Той просто би трябвало да знае “ или „ Тя може да разбере “ настройва връзката ви за неуспех, изключително когато към предложенията са свързани упования. Невероятно незаслужено е да не поемате отговорност за съобщаването на това, което желаете или имате потребност, в случай че очаквате другият да го извърши. Неизбежно вашият брачен партньор няма да чете мислите ви вярно и двамата ще се огорчите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР